Scrap och stämpelmässa.

Ja så har man varit på sin första och största scrap och stämpelmässa i Göteborg. Det regnade en hel del, perfekt mässväder. Inne på mässan vart det väääääääldigt mycket folk och väldigt mycket att välja på så man fick nästan gå till sin favorit monter.
 Det blev en del papper, stämplar och ProMarker Pennor och så fick jag ju gå med Karin "Essmo" och Eva alias"nananas. Två  jätte häliga tjejer som jag träffat inne i ett pysselforum på internet.
Nu är jag helt slut i kroppen opch knoppen så idag blir det inget pyssel, men i morgon ska jag sätta mig och pyssla lite då stora tjejen ska på bio med pappa. 


image26
lite blandade mönstrade papper

image27
lite enfärgade Cardstock papper 


image28
Några promarker pennor, 1st glitter lim och en monterad stämpel

image29
Och så några kära magnolia stämplar,1st filur stämpel och EZ-foam 

Glad Påsk alla underbara människor!

Jag vill önska alla underbara människor som kikar in i min blogg och alla underbara människor som jag lärt känna tack vare min blogg en helt underbar Påsk!

Och lagom till påsk  har jag vårstädat i bloggen lite och tagit bort lite gammla kort i mina olika kategori kataloger. Men allt eftersom jag gör nya kort så kommer jag att lägga in dem i kategorierna igen. Lite nytt förnöjer och ibland så måste man ju städa precis som man gör hemma.

GLAD PÅSK från familjen Martin till alla pyssliga i vårt avlånga land, och alla ni andra också förstås.

image58

Mina två härliga tjejer, mammas påskpraliner!

Present tag till påsk.

Ja så ska vi åka iväg på påskmiddag hos familj både lördag och söndag. Tindra min älsta busunge ville tacka sin favorit vän som också skulle komma så jag gjorde en present tag med dold journaling. Drar man i fliken så kommer det fram en teckning som hon målat till honom. Tagen ska vi sätta på en present påse.

image57

Utmaning och vinst!

Ja.....i veckan hade vi en utmaning i en föräldraforumstråd som jag är med i. Vi skulle använda oss av: 2st mönstrade papper, 1s stämpelmotiv och 1 eller flera rubons(gnuggisar), det var en jämn utmaning och allas bidrag var så himla fina men i morse såg jag att jag vunnit! Lilla jag vann!

Kortet jag vann med blev också ett beställningskort som jag senare piffade upp lite inför utskicket till mottagaren och så här blev slutresultatet:


image55

Utsidan ser ut så här.


image56

insidan ser ut så här.
  

Snart påsk,scrapmässa och många bollar i luften.

Så ska det vara, ja att man har mycket att göra hela tiden. Jag har ialla fall fullt upp, jag startar små projekt hela tiden, det är ju det som är så roligt.
Älskar att surfa runt på nätet och hämta inspiration och även naturen inspirerar mig till att utmana mig själv ännu mer.
Fram över kommer jag att visa min Pro Marker pennförvaring, inbjudningskort till min mans 30års fest, födelsedagskort och några mini album som jag håller på med. Nu de närmaste 2 veckorn kommer jag att njuta av påsken och så ska jag ju på scrapmässa i Göteborg den  29:e mars vilket ska bli sååååå roligt och spännande.
Det kanske dyker upp några alster här i bloggen ganska snart så kika gärna in och tack alla ni som tar er tid och kommenterar mina alster, det betyder så mycket att få lite feedback på det jag gör.

Kram på er scrappare och alla andra i vårklädda Sverige.  

Provade en ny teknik.....

Ja jag gillar att exprimentera och pröva nya saker. Surfade runt på nätet en kväll och kikade på olika tekniken när det gäller papperspyssel och så gjorde jag dessa kort. Jag har stämplat vissa detaljer två gånger. Jag hade lite spillpapper kvar vilka passade utmärkt att sätta som kläder på mina motiv.

image53

Ett kort till min älskade lillasyster

image54

Ett kort som ännu inte fått någon adress

Ett födelsedagskort mitt i alllt påskpyssel.

Så fick jag en beställning på ett födelsedagskort till min mans moster, det blev ett skönt avbrott i allt påskpyssel, och jag blev väldigt nöjd med det. Älskar det mönstade pappret med de tryckt blomsjälkarna på som jag använt när jag satte på mina blommor.

image52

Pippi på påsken!

Ja så närmar sig den färgladaste högtiden på året. Den högtid då ialla fall mina barn springer runt i lägenheten som galningar i jakt på påskägg. Den högtid då det pysslas ochmålas och kladdas i alla möjliga färger och runda former.
Jag har ialla fall fått "pippi" på påsken och gjort i ordning några stycken påskkort som vi ska skicka iväg till familj och vänner. En färgklick i vardagen blev det och ja i påskriset på två av korten sitter det små små fjädrar som jag klippt ut för hand.....(puuuuuh!) vad pilligt.

image48


image49


image50


image51
  

Två nya kort....

Våren är här, regnet öser ner och jag har såååå mycket pyssel att stå i. Fick beställning på 4st kort vilket var jätte kul. Det är alltid roligt när människor uppskattar  det man gör och vill ha mer så jag tackar alla underbara människor som mailar mig och ger mig fin feedback på mina kreationer.
Under dessa veckor som gått har jag skaffat mig flera motiv att välja på(har blivit lite stammis i en pysselaffär) och köpt nya färger. Så nu arbetar jag med Pro Marker pennor som är helt underbara att färglägga med, jag kommer aldrig att överge mina distress färger men lite nytt är alltid roligt och utvecklande.

Så dessa två kort visar jag upp i dag. Ett kort till en liten tjej som fyller 6år, det blev jag jätte nöjd med och fick till och med på ett litet halsband på flickan som håller ballongerna. Det andra kortet är  till ett par som firar sin 50 och 60åriga födelsedag så tillsammans fyller de 110år.
Många härliga färger fick jag med och på kortet till paret gjorde jag en utdragbar tag där jag skrivit lite text.    

image46

Ett kort till en liten Ann-Tilde

image47

Många härliga färger till ett färgstarkt par.

RSS 2.0