Ett busigt 61års kort.

Så fyller min svärmors sambo 61år och jag ville göra något personligt och speciellt till honom. Svärmor beställde ett kort men gav mig fria händer så jag skapade ett  busigt pojkkort till honom med en passande text längst ner på kortet. Ville ge honom ett fint grattis och samtidigt påminna honom om att han faktiskt fortfarande är ung. :-)

image65

2st bebiskort.

Här kommer 2st bebiskort. Ett av dem är beställningskort och det andra med namn på är skickat som en liten överraskning till en tjej på FL som nyss fick en liten pojk. Hoppas båda blir glada över sina kort. Pappret med djuren på är alldeles för härligt och kommer från: Making Memories Design.

image63
mitt beställningskort

image64
och så kortet till FG


   

LO efter veckansskiss.

Här kommer en LO till som jag gjorde efter att ha kikat in på: http://veckansskiss.blogspot.com/, det är en rolig sida där man kan få massa inspiration om man är scrappare och kanske kanske nån gång kan man se sitt eget bidrag i deras blogg.

image61
  

I väntan på resultat.....

Fler LO:s och kort kommer framöver, men eftersom jag skickat in bidrag till olika tävlingar och utmaningar så väntar jag på reslutaten innan jag lägger ut dem här i bloggen.
Det är så kul att hela tiden kunna utmana sig själv till att bli lite bättre och det är väldigt roligt att inspireras av andra och ta del av deras underbara kreationer.
Snart är det inte långt kvar till semestern och då hoppas jag kunna ta lite ledigt från pysslandet och koncentrera mig på att njuta av ledigheten och av mina barn till 200%. Det ska bli skönt att komma bort ett litet tag och få nya krafter inför hösten.  

Utmaning på FL och vinst!

Så var et utmaning på FL igen och denna gångens tema var svart/vitt + 1 färg som man fick jobba med. Alla bidragen var sååååå himla fina så det var väldigt svårt att rösta, hade det gått så hade jag gett alla var sin röst.
Jag bidrog ockå med ett bidrag och denna gången vann jag! Jätte glad är jag förstås för alla röster jag fick och att folk tycker om det man gör. Men petig som jag är så satte jag på några fler dekorationer  när utmaninge var över, några rosa blommor fick pryda min LO eftersom mina färger var svart/vitt + rosa.

Och så här blev resultatet:

image59
   

Bakdag med massa budapestrulle...

Ja jag kanske ska starta en pyssel och tårtverkstad....fick en beställning på 2st budapstrullar som skulle ätas på en konfirmationsfest i morgon.  Jätte kul att få göra något mer än kort och så är de så goda rullarna, massa maräng, nötter, grädde, mandarinklyftor och aprikoser...njam njam.. Jag brukar baka lite till kalas när det gäller släkt och vänner och det är kul att det pratas om mina bakverk också, alltid smickrad över att få vara med och skapa något folk tycker om.
Som vanligt kunde jag ju inte skippa mina kort heller så det blev ett litet tackkort till beställaren som jag satte fast med en påsnit på en av kartongerna.

image58

Lite nya födelsedagskort.

Här är det full rulle med kortmakeri, tårtbakeri, dagbarn och många födelsedagar i juni.
Sätter mig inte nr så ofta som jag hade velat för att pyssla, men ibland mellan varven hinner jag rycka åt mig lite material och limma lite eller färglägga några motiv.

Här är två stycken födelsedagskort. Det första har jag gjort till min kära mamma som fyller år snart. Denna teknik hittade jag på:   http://papertakeweekly.blogspot.com/, där jag också hittade inspiration, så alla kortmakare kika in där. Trasmattan soffan står på är ingen stämpel utan ditmålad för hand. :-)

image55
Man ser inte djupet i kortet så tydligt.  

image56
Så här är samma kort uppifrån.

Och så kommer ett annat födelsedagskort som jag fått på beställning. Ett orange kort med korsettsnörning.

image57

Mitt sista bidrag till magdas scrapfeber.

Idag har jag gjort färdigt mitt sista bidrag till magdas scrapfeber helg. Det blev ett kort till morsdag i papper från sassafras lass design och en liten dol tag där jag skrivit lite fina ord till min svärmor.
Vi skulle tolka en skiss och detta är min tolkning.


image54
 

Det kommer mera i morgon.....

Idag är jag helt slutscrappad, nu ska jag bara slappa i soffan. Jag har varit hemma hos Karin"Essmo" halva dagen och scrappat och tjötat en massa. Det är lika trevligt varje gång, man vill inte riktigt slita sig och gå hem när man varit där ett par timmar. Imorgon ska jag göra ett utmaningsbidrag till tror jag, jag har laddat upp med ett kort efter en skiss så det ska bli spännande, papprena till det kortet kommer från en serie som jag bara älskar. 

TACK GUMMAN FÖR EN UNDERBAR EFTERMIDDAG!!!!!

Scrapfeber bidrag nr3.

Denna gången skulle vi tolka en skiss, det var jätte kul och fantasin flödade. Denna LO blev jag jätte nöjd med och kortet var så härligt.

image53

Scapfeber bidrag nr2.

Denna gången skulle man scrappa med orden i fokus och jag valde nu att göra en LO och så här blev den:

image52
 

Scrapfeber på magdas.

I helgen är det scrapfeber på www.magdas.se . Jätte kul att göra de olika utmaningarna de lagt upp på sidan. En utmaning var att scrappa ett kort eller LO med hjälp av ett scrapfeber kit som man kunde köpa. Jag valde att göra ett kort och så här blev det.  



image51

Två stycken LO:s

Ja så har jag äntligen hunnit med några LO:s till min  yngsta dotters album. Den gröna LO:n var även med i en utmaning i det forum jag är med i på familjeliv, men tyvärr blev jag inte alls nöjd med de från början så jag började om och gjorde om den och så här blev den nu.

image49
   

Den andra LO:n gjorde jag efter en dags lek i sandlådan, men den har legat och nästan skrikit om att bli klar så idag när min yngsta dotter varit inne största delen av dagen så har jag tagit mig i pysselkragen och gjort klart den. Och färgen.........ja den blev så klart sand och rosa .

image50

Ett födelsedagskort.

Här har det varit tyst länge.....kan bero på det fina vädret. Här har vi varit ute varje dag, min älsta dotter har kliat sig fördärvad i ögonen av pollen och min yngsta har åkt p en dunder förkyldning(kanske också pollen allergi). Men lite pyssel har det blivit. Jag har hunnit med ett av mina beställningskort, ett litet grönt kort till en liten kille utomlands. Motivet är bara så härligt och kommer från www.stampelboden.se i alingsås.

image48

Något nytt.....

Ja solen har skinit här nere i Halland och beställningarna har rullat in. När dagbarnen har gått för dagen, när tvätten komit in i tvättmaskinen, när de egna barnen har fått leka av sig med mamma och är tvättade och klara för sagodags och sängen då är det inte långt kvar tills mamma får en stund över för sig själv....... Då ringer telefonen eller det knackas på dörren, tiden rinner iväg och huvudet eka av orden: "jag ska hinna pyssla lite idag"....Klockan blir sent, den där tv serien måste man bara se.....och så........ush måste gå och lägga mig, orkar inte pyssla idag.
Ja så är det nästan varje dag nu mera det hinns inte med så mycket.

Men nu börjar jag få ordning på det stora som kallas livet, nu har jag börjat få struktur och hittat små stunder i det stora hela då jag sluter dörren om mig, stänger av mobiltelefonen och bara njuter av mitt skapande .

Har gjort en massa kort på beställning och till min egen familj. Här är två födelsedagskort till mina kära småsystrar. Motiven är från magnolias vår kollektion som kom hem till mig i förra veckan.


image46
till min ena lillasyster som älskar blått


image47
och till den andra lillasystern som älskar.......ja rosa så klart.

RSS 2.0